Kloakrenovering med strømpeforing

Få hjælp med din kloak
ring 2980 2970 vi har døgnvagt!

Ring til os

+ 45 29 80 29 70

Skriv til os

Casper@oelands.dk

Find os

Godthåbsvej 66, Baghuset, Frederiksberg

Strømpeforing til renovering af kloak

Er dine kloakrør blevet beskadiget, eller er der opstået andre former for defekter i din kloak? Strømpeforing af kloak kan være løsningen, når du har behov for kloakrenovering.

Skal du have repareret din kloak, står vi klar til at hjælpe. Vi er specialister i strømpeforing, der er en effektiv måde at reparere kloakledninger på. Kontakt os for at høre mere.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en metode, der benyttes, når kloakrør, faldstammer eller andre kloakledninger har skader, der skal udbedres. Strømpeforing er derfor en metode, der benyttes i mange tilfælde, når der skal foretages renovering af kloak.

Det særlige ved denne metode er, at der ikke er behov for at grave ned til kloakrørene. Manøvren kan nemlig foretages ved at gå direkte igennem kloakrørene. Der kan derfor spares en masse tid, besvær og penge ved at benytte strømpeforing som metode til at reparere en kloak.

Hvornår er det en fordel med strømpeforing?

Grundlæggende vil metoden være den samme, uanset hvor der skal foretages strømpeforing. Metoden går i alt sin enkelthed ud på at indføre en ”strømpe”, der består af en dug i polyester.

Strømpen skal danne et nyt lag inde i røret, der sikrer, at lækager, huller eller andre skader bliver dækket til. Der bliver derfor lavet et nyt rør inde i et eksisterende rør med denne metode.

Der bliver påført en speciallim til ”strømpen”, således den bliver fastmonteret til det nuværende rør. Strømpen indføres igennem kloakrøret, hvor den påføres på det pågældende sted ved at puste en ballon op, der trykker strømpen ind mod røret.

Her sidder ballonen i spænd, indtil speciallimen er tør, og polyesteret sidder fast, og dermed dannes et nyt beskyttende lag i kloakrøret eller faldstammen.

Lad en autoriseret kloakmester sikre dig et kvalitetsresultat

Det kræver en vis snilde at kunne foretage denne metode i forbindelse med renovering af kloak eller faldstamme. Derudover er der fra lovens side flere regler og bestemmelser, der skal overholdes. Det betyder, at der også er krav til, at det skal være en autoriseret kloakmester, der udfører renovering af kloak.

Står du og mangler en autoriseret kloakmester, er det netop, hvad du får hos os. Vi har den nødvendige baggrund og erfaring, der sikrer, at du får et holdbart resultat, der lever op til gældende regler på området.

Prisen på strømpeforing af kloak vil variere fra tilfælde til tilfælde. Det afhænger af, hvor stor en del af røret, der skal repareres, og hvor omfangsrig opgaven er.

Ønsker du en pris på strømpeforing for din pågældende opgave? Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud, hvor vi kommer ud til dig og vurderer omfanget af opgaven. Vil du vide mere om vores priser, kan du læse nærmere her.

 

Det er aldrig til at vide, hvornår der opstår et akut behov for at få udbedret en skade i dit kloaksystem. Heldigvis tilbyder vi døgnservice. Vi står derfor klar til at hjælpe dig dag og nat.

Har du akut brug for hjælp fra en erfaren og dygtig kloakmester? Kontakt vores døgnvagt på telefon 29 80 29 70 eller 22 88 80 71. Vi stræber efter at være fremme på din adresse inden for en time – så vidt det er muligt.

Prisen for en faskine vil derfor variere en del. Vil du vide mere om vores priser generelt? Se vores prisoversigt her.

I dette tilfælde kan en forudgående spuling af kloakken være den ideelle løsning, der sørger for, at TV-inspektionen udføres mere effektivt og netop angiver, hvor der er problemer i kloakken.

Har du brug for både en spuling og TV-inspektion af kloak, er det selvfølgelig noget, vi hjælper med. Vi har en masse erfaring på området, der sikrer dig en effektiv opgaveløsning, hvor du får spulet din kloak samtidig med, at vi undersøger forholdene i kloakken nærmere.

Det kan være meget forskelligt, hvor der er behov for faskiner. Det kan både være i ældre etagebygninger, hvor de gamle kloaksystemer er ved at blive overbelastet af den øgede mængde regnvand. Det kan også være nybyggede parcelhuse og villaer, hvor der er krav om, at der skal etableres faskiner på grunden.

Uanset hvilken situation du står i, står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige instanser med en tilpasset løsning. Derudover kører vi ud på hele Sjælland for at hjælpe vores kunder med en effektiv måde at lede regnvandet væk på.

Vi er en autoriseret kloakmester, der kan løse alverdens problemer, der måtte være opstået i dit kloaksystem. Uanset om der er tale om sætningsskader, rotteproblemer, faste aflejringer eller noget helt fjerde, står vi klar med en løsning, der får din kloak til at fungere optimalt igen.