Kloakmester med døgnvagt

Ring på 2980 2970 vi har døgnvagt!

Kloakmester med døgnvagt

Vi har som kloakmester døgnåbent på vores kloakservice. Er der problemer med stoppet afløb, kloak eller oversvømmelse, kan vi kontaktes på alle døgnets 24 timer, hvorefter vi rykker ud på hele Sjælland.

Som kloakmester, tilbyder vi Kloakservice på hele Sjælland

Øland´s er grundlagt af Casper Øland, som er uddannet og certificeret kloakmester. Teamet hos Øland’s Kloakmester er professionelle fagspecialister med speciale i kloak og kloakservice. Hele firmaet er bygget om omkring disse professionelle kompetencer, og alle hos Øland´s ånder og lever for at levere den bedste løsning til dig som kunde.

Vi er beliggende på Frederiksberg, men har mulighed for at rykke ud på hele Sjælland.

Bliv ringet op af din kloakmester

Hvad er en kloakmester?

Kloakmester er en beskyttet titel, og man skal derfor være registreret i sikkerhedstyrelsens kloakmesterregister. Før man kan blive registreret skal man have taget en rørlæggeruddannelse, først herefter kan man gå i gang med uddannelsen til kloakmester, som både er teoretisk og praktisk, til sidst slutter man af med 2 eksaminer.

Ved afsluttet eksamen, er man blevet oplært i teorier omkring standarder, lovgivning og bestemmelser, rørtyper og valg af rørløsning. Den praktiske del indeholder kloakering, som omfatter fx ledningsarbejde, opbygning af brøndbunde, tilslutning til hovedkloak, PEH-svejsning, overgangsløsninger og sikkerhed.

Ring til os

CVR

40 10 71 18

Skriv til os

Find os

Godthåbsvej 66, 2000 Frederiksberg