Problemer med rotter?

Rotter i hus eller lejlighed ring 2980 2970 vi har døgnvagt!

Rotte­bekæmpelse

Vi har døgnvagt når det gælder problemer med rotter. Rotter betragtes som skadedyr, og skal derfor fjernes hurtigst muligt. Som kloakmester har vi mulighed for at rekognoscere, hvor de kommer ind, og hvilke muligheder der er for at aflukke områderne, så man stadig har mulighed for at opholde sig indendørs, indtil selve “skaderne” og udryddelsen finder sted. Til opgaven har vi både luftpistol og luftgevær.

Rotte­problemer i hjemmet

Vinteren er højsæson for rotter og kryb, som kravler ind i varme og fugtige omgivelser. Det er specielt kælderrum, loftrum, kloaksystemer og rør, som er hårdt ramt. Den bedste løsning mod problemer med rotter, er at få opsat en rottespærre, så rotterne ikke har mulighed for at løbe fra kloaknettet og videre ind i huset.

En rottespærre er en form for envejs-ventil du sætter ind i kloakledningen, i skelbrønden. På rottespærren sidder der en klap, som gør at spildevand bliver skyllet ud i kloakken, men intet kan komme op i kloakken, heller ikke rotterne. Man kan læse mere om dokumentation af virkingen her.

Bliv ringet op af din kloakmester

Kan jeg selv sætte en rottespærre op?

Nej, det er ikke tilladt selv at sætte rottespærre op. Det skal udføres af en autoriseret kloakmester, for at sikre sig det bliver gjort korrekt, men også for at undgå at blive smittet af nogle af de sygdomme rotter løber rundt med.

Vi kan tilbyde opsætning af rottespærre, se hvad det koster i vores prisoversigt.

Priser på rotteservice inkl. moms

Udkald hverdage kl. 7-15 :
Kr. 1.000,-

Service i dette tidsrum:
Kr. 750,- pr. time

Udkald/opstart udenfor normal åbningstid:Kr. 1.500,-

Service i dette tidsrum:
Kr. 1000,- pr. time

Tillæg

Rottepistol
kr. 400,-

Opsætning af smækfælder
kr. 50,- pr. stk.

Pris for opsætning af rottespærre:

Opsætning af rottespærre:
Kr. 5.000,- pr. stk.

Ring til os

CVR

40 10 71 18

Skriv til os

Find os

Århusgade 88, 5. sal, 2100 København Ø