Kloakrenovering med strømpeforing

Få hjælp med din kloak – ring 980 2970
vi har døgnvagt!

Ring til os

+ 45 29 80 29 70

Skriv til os

Casper@oelands.dk

Find os

Godthåbsvej 66, Baghuset, Frederiksberg

Strømpeforing til renovering af kloak

Er dine kloakrør blevet beskadiget, eller er der opstået andre former for defekter i din kloak? Strømpeforing af kloak kan være løsningen, når du har behov for kloakrenovering.

Skal du have repareret din kloak, står vi klar til at hjælpe. Vi er specialister i strømpeforing, der er en effektiv måde at reparere kloakledninger på. Kontakt os for at hør mere.

Hvad er en strømpeforing?

Strømpeforing er en metode, der benyttes, når kloakrør, faldstammer eller andre kloakledninger har skader, der skal udbedres. Strømpeforing er derfor en metode, der benyttes i mange tilfælde, når der skal foretages renovering af kloak.

Det særlige ved denne metode er, at der ikke er behov for at grave ned til kloakrørene. Manøvren kan nemlig foretages ved at gå direkte igennem kloakrørene. Der kan derfor spares en masse tid, besvær og penge ved at benytte strømpeforing som metode til at reparere en kloak.

Hvornår er det en fordel med strømpeforing?

Der er flere situationer, hvor det kan være en fordel at benytte strømpeforing. Har du blandt andet fået konstateret en lækage i dit kloaksystem – for eksempel ved hjælp af en TV-inspektion – kan en strømpeforing af kloak være en effektiv måde at lappe lækagen.

Metoden kan også være en god løsning som en forebyggende indsats. Er der for eksempel tegn på slid eller en kommende lækage i et kloakrør eller faldstamme, kan strømpeforing forhindrer skaden i at ske.

Strømpeforing fungerer derfor både som en metode til at forebygge og udbedre skader.

Strømpeforing – Relining – Punktforing eller partliner, hvad er forskellen?

Strømpeforing er en fællesbetegnelse for punktforing og partliner, her er der dog tale om en hel strækning som bliver strømpeforet, det kan være en kloakledning under hus, etageejendom eller i en faldstamme.

Herefter benytter man en cutter til at skære de stik op hvor der skal være tilgang/afgang fra kloakledningen eller faldstammen.

Punktforing og partliner er det samme, disse er oftest 75cm. Lange og bliver primært brugt til reparationer af mindre skader, dette kan være rørbrud eller forskudte samlinger. Fordelen ved dette er at man kan reparere kloakskader uden at skulle grave op, som både er mere omkosteligt, tager længere tid og er til gene for brugerne under processen. Ved disse skader kan man ofte benytte sig af sin forsikring hvis man har en skjult rørskade forsikring.

Relining er et produkt som hedder polyurethan som bliver ”sprøjtet” på indersiden af rørene, selve metoden bliver dog ikke nær så stærk som strømpen man benytter ved strømpeforing.

Grundlæggende vil metoden være den samme, uanset hvor der skal foretages strømpeforing. Metoden går i alt sin enkelthed ud på at indføre en ”strømpe”, der består af en dug i polyester.

Strømpen skal danne et nyt lag inde i røret, der sikrer, at lækager, huller eller andre skader bliver dækket til. Der bliver derfor lavet et nyt rør inde i et eksisterende rør med denne metode.

Der bliver påført en speciallim til ”strømpen”, således den bliver fastmonteret til det nuværende rør. Strømpen indføres igennem kloakrøret, hvor den påføres på det pågældende sted ved at puste en ballon op, der trykker strømpen ind mod røret.

Her sidder ballonen i spænd, indtil speciallimen er tør, og polyesteret sidder fast, og dermed dannes et nyt beskyttende lag i kloakrøret eller faldstammen.

Det kræver en vis snilde at kunne foretage denne metode i forbindelse med renovering af kloak eller faldstamme. Derudover er der fra lovens side flere regler og bestemmelser, der skal overholdes. Det betyder, at der også er krav til, at det skal være en autoriseret kloakmester, der udfører renovering af kloak.

Står du og mangler en autoriseret kloakmester, er det netop, hvad du får hos os. Vi har den nødvendige baggrund og erfaring, der sikrer, at du får et holdbart resultat, der lever op til gældende regler på området.

Prisen på strømpeforing af kloak vil variere fra tilfælde til tilfælde. Det afhænger af, hvor stor en del af røret, der skal repareres, og hvor omfangsrig opgaven er.

Ønsker du en pris på strømpeforing for din pågældende opgave? Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud, hvor vi kommer ud til dig og vurderer omfanget af opgaven. Vil du vide mere om vores priser, kan du læse nærmere her.

Uanset hvilken situation du står i, står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige instanser med en tilpasset løsning. Derudover kører vi ud på hele Sjælland for at hjælpe vores kunder med en effektiv måde at lede regnvandet væk på.

Vi er en autoriseret kloakmester, der kan løse alverdens problemer, der måtte være opstået i dit kloaksystem. Uanset om der er tale om sætningsskader, rotteproblemer, faste aflejringer eller noget helt fjerde, står vi klar med en løsning, der får din kloak til at fungere optimalt igen.

Det er aldrig til at vide, hvornår der opstår et akut behov for at få udbedret en skade i dit kloaksystem. Heldigvis tilbyder vi døgnservice. Vi står derfor klar til at hjælpe dig dag og nat.

Har du akut brug for hjælp fra en erfaren og dygtig kloakmester? Kontakt vores døgnvagt på telefon 29 80 29 70 eller 22 88 80 71. Vi stræber efter at være fremme på din adresse inden for en time – så vidt det er muligt.

 

Har du brug for servicering, er det selvfølgelig også noget, vi står klar til at hjælpe med. På den måde kan du blive ved med at have glæde af din faskine, der effektivt afleder regnvand fra din grund.

Står du med et kloakproblem uden for almindelig arbejdstid? Ring til vores døgnvagt på 29 80 29 70 eller 22 88 80 71. Vi bestræber os efter at være fremme inden for en time – så vidt det er muligt.

Vil du have en specialist, der har styr på processerne, lovgivningen og formår at levere en kvalitetsløsning på opgaven? I så fald er vi hos Ølands Kloakmester det rigtige valg. Vi har de kompetencer, der sikrer dig et holdbart resultat, således du kan slippe for gener fra din kloak, faldstamme eller lignende.

Skal vi hjælpe dig med strømpeforing af faldstamme, kloakrør eller andre ledninger? Kontakt os via formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også give os et kald på 29 80 29 70 eller skrive til os på casper@oelands.dk

Vi sørger for, at du får nedgravet og monteret den optimale faskine, der kan håndtere den pågældende mængde regnvand, der for eksempel vil komme fra dit tag. Giv os et kald på 29 80 29 70. Så finder vi en løsning.