Faskine

Problemer med regnvand
ring 2980 2970 vi har døgnvagt!

Ring til os

+ 45 29 80 29 70

Skriv til os

Casper@oelands.dk

Find os

Godthåbsvej 66, Baghuset, Frederiksberg

Led regnvandet effektivt væk med en faskine

Har du regnvand, der skal ledes effektivt væk, kan en faskine være en optimal løsning. Har du brug for hjælp til montering af faskine, er det noget, vi kan hjælpe med. Vi har en masse erfaring på området og kan derfor også beregne, udgrave, etablere og komme med rådgivning til, hvilken faskineløsning der er mest optimal for dig.

Skal vi hjælpe dig med etablering af faskine? Tag kontakt til os her, eller benyt kontaktformularen her på siden.

Hvad er en faskine?

En faskine er en form for kasse. Denne faskinekasse er gravet ned under jorden, hvor den sørger for, at regnvand bliver ledt ned i grundvandet.

En faskine kan blandt andet håndtere regnvand fra nedløbsrør. I dette tilfælde vil et nedløbsrør være tilsluttet en sandfangsbrønd, der sørger for at skidt, blade og andre former for snavs ikke bliver dirigeret videre til faskinen. Ellers vil faskinen blive stoppet til og ikke fungere optimalt. (En faskine kan eventuelt også kombineres med et omfangsdræn, når du skal have foretaget afledning af vand).

I faskinekassen vil regnvandet midlertidigt blive lageret, mens det lige så stille siver ned i grundvandet. Faskinen skal derfor som udgangspunkt ikke tilsluttes et kloaksystem.

Hvornår har du brug for en faskine?

Der kan være flere situationer, hvor det er en fordel at få monteret en regnvandsfaskine. En af de mest oplagte situationer er, hvis der ofte er oversvømmelser på din grund. Det er et tegn på, at kloaksystemet ikke er stort nok til både at håndtere spildevand og regnvand.

Ved hyppig oversvømmelse kan en faskine aflaste kloaksystemet, således du ikke skal have problemer med oversvømmelser ved kraftige regnskyl.

Etablering af faskine kan også være en fordel, hvis du skal bygge nyt eller lave en tilbygning et sted, hvor det er svært og dyrt at få koblet regnvandsafløbet på kloaksystemet. Her kan en faskine være en effektiv og ikke mindst billigere løsning, således du får ledt regnvandet effektivt væk.

Benyt faskiner som en miljøvenlig regnvandsafledning

Vil du gøre noget godt for miljøet, er en faskine i den grad også værd at overveje. Da faskinekassen sørger for, at der bliver sendt mere regnvand ned til grundvandet, vil det resultere i renere grundvand.

Da faskinen ikke skal kobles på dit kloaksystem, vil du dermed også mindske belastningen på kloaksystemet og på rensningsanlægget. Det betyder, at kloaksystem og rensningsanlæg får en længere levetid, når der er mange, der vælger at benytte faskine til afledning af regnvand.

Når faskinen skal tilsluttes, er der krav om, at det udføres af autoriserede fagfolk. Dette skyldes, at der er forskellige regler på området, der skal overholdes. Det er blandt andet placeringen af faskinen i forhold til bygningen og selve tilslutningen, der skal etableres korrekt efter gældende regler.

Derudover skal faskinen have den rette størrelse, hvor der er taget højde for den mængde af regnvand, der skal ledes igennem faskinen, jordtypen og så videre. Læs mere om det på Teknologisk Institut.

Vil du være sikker på, at monteringen af din faskine overholder reglerne, kan det betale sig at overlade opgaven til professionelle. Hos Ølands Kloakmester har vi en masse erfaring på området. Derudover er vi inde i de forskellige regler og kan derfor sikre dig, at din faskine til regnvand lever op til alle krav.

Prisen for en faskine vil være forskellig fra opgave til opgave. Det afhænger af, hvor meget regnvand faskinen skal håndtere, og dermed hvor stor faskinen skal være. Derudover kan forholdene på det pågældende sted, hvor faskinen skal etableres, også have en betydning for prisen.

Prisen for en faskine vil derfor variere en del. Vil du vide mere om vores priser generelt? Se vores prisoversigt her.

I dette tilfælde kan en forudgående spuling af kloakken være den ideelle løsning, der sørger for, at TV-inspektionen udføres mere effektivt og netop angiver, hvor der er problemer i kloakken.

Har du brug for både en spuling og TV-inspektion af kloak, er det selvfølgelig noget, vi hjælper med. Vi har en masse erfaring på området, der sikrer dig en effektiv opgaveløsning, hvor du får spulet din kloak samtidig med, at vi undersøger forholdene i kloakken nærmere.

Det kan være meget forskelligt, hvor der er behov for faskiner. Det kan både være i ældre etagebygninger, hvor de gamle kloaksystemer er ved at blive overbelastet af den øgede mængde regnvand. Det kan også være nybyggede parcelhuse og villaer, hvor der er krav om, at der skal etableres faskiner på grunden.

Uanset hvilken situation du står i, står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige instanser med en tilpasset løsning. Derudover kører vi ud på hele Sjælland for at hjælpe vores kunder med en effektiv måde at lede regnvandet væk på.

Vi er en autoriseret kloakmester, der kan løse alverdens problemer, der måtte være opstået i dit kloaksystem. Uanset om der er tale om sætningsskader, rotteproblemer, faste aflejringer eller noget helt fjerde, står vi klar med en løsning, der får din kloak til at fungere optimalt igen.

En faskine skal løbende håndtere store mængder regnvand. Den bliver derfor udsat for lidt af hvert. Det er derfor vigtigt, at du husker at servicere din faskine regelmæssigt. Dette inkluderer også de komponenter, den er koblet til, som for eksempel en sandfangsbrønd.

Har du brug for servicering, er det selvfølgelig også noget, vi står klar til at hjælpe med. På den måde kan du blive ved med at have glæde af din faskine, der effektivt afleder regnvand fra din grund.

Står du med et kloakproblem uden for almindelig arbejdstid? Ring til vores døgnvagt på 29 80 29 70 eller 22 88 80 71. Vi bestræber os efter at være fremme inden for en time – så vidt det er muligt.

Skal din faskine fungere optimalt, er det en fordel at lade en ekspert om opgaven. Er det en ekspert, du søger, kan vi være din samarbejdspartner. Vi har en masse erfaring på området og sikrer dig en kvalitetsløsning.

Vi sørger for, at du får nedgravet og monteret den optimale faskine, der kan håndtere den pågældende mængde regnvand, der for eksempel vil komme fra dit tag. Giv os et kald på 29 80 29 70. Så finder vi en løsning.