Kloakmester med døgnvagt

Ring til os

+ 45 29 80 29 70

Skriv til os

Casper@oelands.dk

Find os

Godthåbsvej 66, Baghuset, Frederiksberg

Kloakmester med døgnvagt på Sjælland

Står du med et stoppet toilet? Har du problemer med vand i kælderen? Eller skal du have bekæmpet rotter? Hos Ølands Kloakmester står vi til assistance. Vi er eksperter på området og kan klare mange forskellige typer kloak-opgaver. Vi har døgnvagt og du kan derfor ringer når uheldet er ude, se her. 

Skal du bruge en kloakmester med fagligt snilde og hænderne skruet godt på? Kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe.

Hvad er en kloakmester?

En kloakmester er en fagperson, der har gennemgået en teoretisk såvel som praktisk uddannelse inden for kloaksystemer og kloakering samt registreret som autoriseret hos Sikkerhedsstyrelsen. Det betyder, at du får en håndværker med de nødvendige kompetencer til at løse problemer, der på den ene eller anden måde omhandler dit kloaksystem.

Hos Ølands Kloakmester er det netop, hvad du får. Ved os får du en fagperson ud, der har den nødvendige baggrund rent uddannelsesmæssigt samt en masse erfaring på området. Vi har derfor den ekspertise, der skal til for at løse din opgave hurtigt og vigtigst af alt ordentligt.

Hvornår har du brug for en kloakmester?

Der er flere steder i boligen, der er forbundet til kloaksystemet. Det kan være alt fra afløbet i håndvasken og brusekabinen til toiletafløbet.
Oplever du problemer med lugt fra afløb eller stoppede afløb, kan en kloakmester være din redning. Vi kan nemlig lokalisere problemet og efterfølgende løse det, således du kan fortsætte hverdagen, som du plejer, uden gener fra dine afløb eller toiletter.

Står du med vand i kælderen, er det en kloakmester, du har brug for. Det kan blandt andet tyde på, at det er grundvandet eller regnvand, der trænger ind.

I det tilfælde har du brug for en kloakmester, der kan hjælpe med omfangsdræn eller højvandssikring – afhængigt af, hvad vandet i kælderen skyldes. Det vil sikre, at vandet bliver ledt væk fra ejendommen og dermed også kælderen, således du igen får en tør kælder.

En kloakmester kan derfor tage sig af mange forskellige opgaver – både fra de store og omfattende til de mindre opgaver, der stadig kan gøre en stor forskel for dig i hverdagen.

En kloakmester med en bred vifte af kompetencer

Hos Ølands Kloakmester har vi en bred palet, når det kommer til kompetencer. Vi kan løse både stort og småt inden for faget, nogle af tingene kræver hurtig handling, derfor har vi døgnvagt i Ølands kloakmester.

Vores kompetencer indebærer:

Autoriseret kloakmester med høj faglighed i højsædet

Vil du være sikker på, at din opgave bliver løst efter alle kunstens regler? I så fald er en autoriseret kloakmester løsningen for dig. Når der skal arbejdes med kloaksystemer og lignende, er der krav om, at det skal foretages af en autoriseret kloakmester. Der er nemlig en bestemt lovgivning og flere bestemmelser, der skal leves op til, når det gælder kloakering.

En autoriseret kloakmester vil netop have den viden og erfaring, der er nødvendig for at kunne udføre en kloakopgave, således den lever op til kravene.

Hos Ølands Kloakmester får du en autoriseret kloakmester, der kan løse din opgave effektivt og efter gældende lovgivning og bestemmelser på området. Skal det gøres ordentligt, er vi derfor det rigtige valg for dig.

Priser på kloakmester – få et uforpligtende tilbud

Prisen på en kloakmester hos os varierer alt efter, hvilken type opgave vi skal hjælpe dig med. Skal du for eksempel have foretaget en TV-inspektion af din kloak i dagtimerne, koster det fra 1.250,- kroner i timen.

Dette er blot priser på en kloakmester for nogle af de opgaver, vi udfører. Vil du vide mere om vores kloakmester-priser, finder du en oversigt her.

Står du med en større eller mindre opgave, hvor du ønsker at få en fornemmelse af, hvad prisen bliver for at løse opgaven? Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kommer ud til dig, hvor vi vurderer omfanget af opgaven og giver et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste.

Kloakmester med døgnvagt – vi står altid klar til at hjælpe

Står du med et stoppet afløb midt om natten? Eller opdager du rotter uden for almindelig arbejdstid? Ingen problem. Vi tilbyder døgnvagt, således vi altid står til rådighed, når du har brug for en autoriseret kloakmester.

Vi står klar alle døgnets timer både i hverdage, weekender og på helligdage. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle stå i vand til knæene, hvis du for eksempel har fået oversvømmet din kælder. Vi står altid klar til at hjælpe – uanset tidspunktet.

Du kan ringe til vores døgnvagt på 29 80 29 70 eller 22 88 80 71.

Står du med et stoppet afløb midt om natten? Eller opdager du rotter uden for almindelig arbejdstid? Ingen problem. Vi tilbyder døgnvagt, således vi altid står til rådighed, når du har brug for en autoriseret kloakmester.

Vi står klar alle døgnets timer både i hverdage, weekender og på helligdage. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle stå i vand til knæene, hvis du for eksempel har fået oversvømmet din kælder. Vi står altid klar til at hjælpe – uanset tidspunktet.

Du kan ringe til vores døgnvagt på
29 80 29 70 eller 22 88 80 71.

Har du brug for en rørlægger eller kloakmester?

Hos Ølands Kloakmester finder du professionelle rørlæggere og en kloakmester, der har styr på deres håndværk. Vi sætter en ære i vores fag og gør en dyd ud af at sikre en kvalitetsløsning, der er holdbar. Din kloakopgave er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte os.

Vi holder til på Frederiksberg, Østerbro og i Vanløse, men hjælper kunder på hele Sjælland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler en kompetent kloakmester til at løse din opgave. Du kan benytte vores kontaktformular her på siden, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at give os et kald på 29 80 29 70 eller skrive en e-mail til casper@oelands.dk.