Brug for hjælp til din brønd?

Ring på 2980 2970 vi har døgnvagt!

Ring til os

+ 45 29 80 29 70

Skriv til os

Casper@oelands.dk

Find os

Godthåbsvej 66, Baghuset, Frederiksberg

Autoriseret kloakservice og servicering af vitale komponenter

For at en kloak og de øvrige tilkoblede systemer kan fungere optimalt, er der behov for regelmæssig service. Det sikrer dig, at din kloak og andre vitale komponenter fortsat virker efter hensigten. Hos Ølands Kloakmester kan vi hjælpe med servicering af flere forskellige komponenter, der er tilkoblet din kloak.

Er det ved at være tid til at få foretaget kloakservice? Lad os hjælpe dig med servicering. Tag fat i os her.

Regelmæssig servicering kan betale sig på den lange bane

Kloaksystemer, kloakkomponenter og lignende bliver udsat for lidt af hvert. Det er barske forhold at være monteret i eller i forbindelse med en kloak. Det betyder, at der er behov for regelmæssig kloakservice på vigtige komponenter, således din kloak og de øvrige komponenter fungerer efter hensigten.

Vælger du ikke at foretage de regelmæssige eftersyn, kan det blive en dyr fornøjelse, når et højvandslukke, en pumpe eller lignende står helt af. På lang sigt kan det derfor betale sig at få foretaget kloakservice regelmæssigt.

 

Kloakservice i alverdens afskygninger

Når du har brug for kloakservice, står vi klar til at hjælpe. Du får en autoriseret kloakmester, der har den påkrævede baggrund og den nødvendige erfaring, der sikrer dig en optimal servicering.

Vi er eksperter på flere områder. Vi kan derfor hjælpe med kloakservice i alverdens afskygninger. Vi er blandt andet autoriseret til at servicere:

Benyt faskiner som en miljøvenlig regnvandsafledning

Vil du gøre noget godt for miljøet, er en faskine i den grad også værd at overveje. Da faskinekassen sørger for, at der bliver sendt mere regnvand ned til grundvandet, vil det resultere i renere grundvand.

Da faskinen ikke skal kobles på dit kloaksystem, vil du dermed også mindske belastningen på kloaksystemet og på rensningsanlægget. Det betyder, at kloaksystem og rensningsanlæg får en længere levetid, når der er mange, der vælger at benytte faskine til afledning af regnvand.

Der er flere, der vælger at have en pumpe i forbindelse med deres kloaksystem. Det kan for eksempel være en pumpebrønd, der er udstyret med en pumpe, som pumper spildevand ud i kloakken og sikrer, at der ikke løber kloakvand tilbage til bygningen.

Der findes flere pumper på markedet, men en af de populære producenter er Kessel. Kessels anbefalinger til pumpeservice afhænger af, hvilken type pumpe du har. Det kan derfor være alt imellem kvartalsmæssig, halvårlig eller årlig pumpeservice.

Det er vigtigt, at du overholder anbefalingen for pumpeservice, som er angivet af producenten. Det sikrer dig, at pumpen bliver vedligeholdt og får en længere levetid.

Vi er autoriserede i at servicere pumper fra Kessel. Vi står derfor klar til at hjælpe. Er du i tvivl om, hvor ofte du skal have foretaget pumpeservice, undersøger vi det gerne for dig for din specifikke pumpe.

Derudover skal faskinen have den rette størrelse, hvor der er taget højde for den mængde af regnvand, der skal ledes igennem faskinen, jordtypen og så videre. Læs mere om det på Teknologisk Institut.

Vil du være sikker på, at monteringen af din faskine overholder reglerne, kan det betale sig at overlade opgaven til professionelle. Hos Ølands Kloakmester har vi en masse erfaring på området. Derudover er vi inde i de forskellige regler og kan derfor sikre dig, at din faskine til regnvand lever op til alle krav.

Rotter er et problem, der skal bekæmpes. Der er derfor mange, der vælger at få monteret rottespærrer, hvis der er en risiko for rotter, eller der tidligere har været det.

Når du har rottespærrer, er det vigtigt, de bliver serviceret. Det sikrer, at dine rottespærrer hele tiden fungerer optimalt, og at rotterne dermed ikke kan trænge op igennem dine afløb. Derudover sikrer det også, at dine afløb ikke stopper til.

Hos Ølands Kloakmester benytter vi rottespærrer fra Nordic Innovation, der er nogle af de bedste på markedet. Nordic Innovation har klare anbefalinger til, hvor ofte rottespærrer skal serviceres.

Når de lige er monteret, anbefaler Nordic Innovation, at de bliver konkrolleret flere gange i de første tre måneder. Det skal sikre, at rottespærrerne fungerer optimalt. Derefter anbefaler Nordic Innovation følgende for servicering af rottespærrer:

  • Almindelige parcelhuse: minimum én gang om året
  • Institutioner, kollegier, skoler og lignende: hver tredje til sjette måned

Etagebygninger med mere end to etager: hver tredje måned.

Prisen for en faskine vil derfor variere en del. Vil du vide mere om vores priser generelt? Se vores prisoversigt her.

I dette tilfælde kan en forudgående spuling af kloakken være den ideelle løsning, der sørger for, at TV-inspektionen udføres mere effektivt og netop angiver, hvor der er problemer i kloakken.

Har du brug for både en spuling og TV-inspektion af kloak, er det selvfølgelig noget, vi hjælper med. Vi har en masse erfaring på området, der sikrer dig en effektiv opgaveløsning, hvor du får spulet din kloak samtidig med, at vi undersøger forholdene i kloakken nærmere.

Har du et eller flere højvandslukker monteret, skal disse serviceres jævnligt. I Danmark regner det mest om efteråret. Det kan derfor være en fordel at få serviceret dine højvandslukker inden højsæsonen.

Med en regelmæssig servicering sikrer du dig, at dine højvandslukker er i stand til at stå imod de skybrud og kraftige regnskyl, der kan komme. Bliver de ikke serviceret jævnligt, er der større risiko for, at du ender med kloakvand, der kommer op af dine afløb for eksempel i kælderen.

Har du brug for servicering af dine højvandslukker, står vi klar til at hjælpe med det.

Uanset hvilken situation du står i, står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige instanser med en tilpasset løsning. Derudover kører vi ud på hele Sjælland for at hjælpe vores kunder med en effektiv måde at lede regnvandet væk på.

Vi er en autoriseret kloakmester, der kan løse alverdens problemer, der måtte være opstået i dit kloaksystem. Uanset om der er tale om sætningsskader, rotteproblemer, faste aflejringer eller noget helt fjerde, står vi klar med en løsning, der får din kloak til at fungere optimalt igen.

En sandfangsbrønd fungerer som en foranstaltning, der sørger for at skidt, blade og snavs ikke ender i dine kloakledninger eller i din faskine. Det bliver i stedet samlet i sandfangsbrønden. Det betyder dog, at der er behov for at tømme sandfangsbrønden regelmæssigt.

Ender din sandfangsbrønd med at blive fyldt med blade og skidt, har vandet svært ved at blive ledt videre. Det kan i værste fald give vandskader, hvis vandet samler sig de forkerte steder.

Det er en fordel at lade en professionel tømme din sandfangsbrønd. Det er blandt andet noget, vi kan hjælpe med. Ved at lade os om opgaven er du sikker på, at alt skidtet bliver fjernet, og at sandfangsbrønden fortsat kan fungere optimalt.

Det er aldrig sjovt at skulle bøvle med komponenter i kloakledningerne eller kloaksystemet. Vedligeholdelse er derfor vigtigt for at sikre dig mindst muligt besvær.

Hos Ølands Kloakservice tilbyder vi faste kloakserviceaftaler. Det betyder, at du har mulighed for at lave en kloakserviceaftale, hvor vi med faste intervaller efterser dine kloakkomponenter. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på en kloakserviceaftale. 

 

Er der en af dine kloakinstallationer, der kræver akut opmærksomhed? I så fald står vi til assistance. Vi tilbyder døgnvagt på kloakservice, når der opstår akutte behov. Du kan derfor få fat på os på alle tider af døgnet.

Har du brug for vores kloakservice-døgnvagt? Du kan få fat i os på 29 80 29 70 eller 22 88 80 71.

Vores priser på kloakservice afhænger af, hvad der skal serviceres, og hvor omfattende vedligeholdelsen er. Det vil derfor variere fra opgave til opgave. Vi tilbyder dog et uforpligtende tilbud – uanset om du ønsker en pris på kloakservice for en enkeltstående opgave eller en fast aftale.

Vil du vide mere om vores priser på kloakservice? Læs mere om vores priser her.

Vi holder til på Frederiksberg, Østerbro og i Vanløse. Vi hjælper derfor mange private såvel som virksomheder og institutioner med kloakservice i København, på Amager og omegn. Vi er dog ikke begrænset til dette område.

Vi udfører kloakservice på hele Sjælland. Uanset om du har brug for kloakservice i Nordsjælland eller Sydsjælland, står vi klar til at hjælpe.

Når du lader os stå for kloakservice, får du professionelle fagfolk på opgaven, der har erfaringen og ekspertisen til at sikre dine kloakkomponenter den bedste vedligeholdelse.

Skal vi hjælpe dig med kloakservice i København, på Nordsjælland eller et helt tredje sted på Sjælland? Kontakt os via formularen her på siden, eller ring til os på 29 80 29 70.