Strømpeforing kan redde din faldstamme

Få hjælp med din kloak – ring 2980 2970 vi har døgnvagt!

Hvorfor udskifte faldstammen, når du kan strømpefore for halvdelen af prisen?

I mange år har den eneste løsning til reparation af ældre faldstammer været at udskifte hele faldstammen. Med nyere teknologi er det nu muligt at reparere den gamle ved hjælp af strømpeforing.

Strømpeforing kan gøres til halvdelen af prisen for udskiftning af faldstamme, med samme kvalitet som ved en udskiftning. Derudover går arbejdsprocessen langt hurtigere og reetableringen er langt mere smertefri end ved udskiftning af faldstammen.
Ved udskiftning af faldstammen skal man ind og lave et langt større indgreb i alle lejligheder, hvor man ved strømpeforing af faldstammen kan nøjes med at lave en lang strømpeforing fra loft til kælder, hvorefter man kan lave stikåbninger til de enkelte lejligheder.

Kontakt os for at høre mere.

Holdbarhed ved strømpeforing

Holdbarheden ved strømpeforing er ca. 50 år, som er nogenlunde samme holdbarhed, som der er ved udskiftning af en hel faldstamme.

Hvordan strømpeforer man?

Faldstammen bliver i første omgang spulet og renset ren for eventuelle urenheder og afvigelser. Derefter bliver strømpeforingen udarbejdet i en specialdesignet strømpeforingstrailer. Herefter tages strømpeforingen enten op i loftet eller i kælderen og ført igennem faldstammen ved hjælp af snore.

Materialerne, som er en stærk blanding af Epoxy og filtmateriale, bliver herefter pustet op ved hjælp af balloner, der bliver pustet op med en kompressor. Den stærke epoxy- og filtblanding størkner herefter inde i faldstammen, hvorefter ballonerne kan trækkes ud. Nu sidder strømpeforingen fast inde i faldstammen og fungerer som en ”ny” faldstamme.

Fordele ved strømpeforing fremfor udskiftning af faldstamme

– Du vil stadig kunne bruge badeværelse/køkken, mens renoveringen er i gang
– Det er betydeligt billigere end at udskifte faldstammen
– Der er langt mindre reetableringsarbejde af badeværelse og køkken
– Renoveringen af faldstammerne går langt hurtigere end en udskiftning af faldstammen

Har du brug for et tilbud på strømpeforing af dit projekt, så ring til os på tlf. 29 80 29 70 eller send os en mail på casper@oelands.dk

Bliv ringet op af din kloakmester

   Ring til os

   CVR

   40 10 71 18

   Skriv til os

   Find os

   Godthåbsvej 66. 2000 Frederiksberg