Brug for minirenseanlæg?

Ring nu på 2980 2970 vi har døgnvagt!

Har du brug for et minirenseanlæg?

Har du ikke mulighed for at få afledt dit spildevand til et kloaksystem og dermed sendt til et rensningsanlæg? Der findes en løsning. Et minirenseanlæg kan nemt etableres på din grund, hvor det renser dit spildevand.

Hos Ølands Kloakmester har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at vælge den optimale løsning og sørge for en hurtig montering. Skal vi hjælpe dig med et nyt minirensningsanlæg? Tag fat i os her eller via kontaktformularen her på siden.

Hvad er et minirenseanlæg?

Et minirenseanlæg er et alternativ til de almindelige renseanlæg, som kloaksystemer er tilkoblet. Et minirenseanlæg skal derfor rense spildevand, således det ikke gør skade, når det bliver ledt ud igen.

Et minirensningsanlæg vil være monteret et sted på en grund, hvor det er gravet ned i jorden, og hvor det typisk kun vil være et dæksel, der er synligt.

Minirensningsanlægget vil være tilsluttet de forskellige afløb, der er i bygningen. Det er alt fra toiletter til håndvaske, brusenicher og så videre. Når der kommer spildevand fra disse afløb, bliver det ledt videre til minirenseanlægget, hvor det bliver renset.

Når vandet er blevet renset, vil det blive ledt ud i naturen. Det kan for eksempel være i et dræn eller i et vandløb i nærheden.

Hvornår er det en fordel at få etableret et minirensningsanlæg?

Bor du et sted, hvor der ikke er mulighed for tilkobling på det kommunale kloaksystem, kan et minirensningsanlæg være løsningen for dig. Når du ikke er tilkoblet et kloaksystem, har du nemlig ikke mulighed for at aflede spildevand, som kan føres til de kommunale rensningsanlæg.

Med et minirenseanlæg kan du derfor selv varetage rensning af spildevand på din grund. Er I flere i nabolaget, der ikke er tilkoblet kloaksystemet, er der også mulighed for at gå sammen om ét minirenseanlæg, som alle husstande i området benytter.

Minirensningsanlæg kan både benyttes til parcelhuse og villaer, sommerhuse, nabolag, campingpladser, etageejendomme og lignende. Er du i tvivl, om et minirenseanlæg er den optimale løsning for dig, kommer vi gerne med vores vurdering.

Bliv ringet op af din kloakmester

  En miljøvenlig rensning af spildevand

  Når du vælger at benytte et minirenseanlæg til rensning af spildevand, får du i langt de fleste tilfælde en miljøvenlig løsning. Der findes forskellige typer, men mange af dem benytter bakterier til at rense vandet. Der bliver derfor ikke benyttet kemi, som ellers kan være skadeligt, hvis det bliver udledt i naturen.

  Derudover er du også med til at mindske belastningen på det offentlige kloaksystem. Den øgede mængde regn i Danmark er blandt andet med til at belaste kloaksystemet. Ved at lade dit spildevand blive renset i et minirenseanlæg er du derfor med til at forbedre forholdene i kloaksystemerne, således de får en længere levetid.

  Vi er specialister i BioKube minirenseanlæg

  Der findes mange producenter af minirensningsanlæg på markedet. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken du skal vælge. Hos Ølands Kloakmester har vi en masse erfaring på området. Vi kan derfor komme med rådgivning til, hvilken producent der vil være optimal for dig.

  Vores erfaring siger os, at BioKube er et rigtig godt valg for langt de fleste. Det er danskproduceret, leverer op til de nødvendige krav og er af høj kvalitet. Det er derfor en producent, vi anbefaler til langt de fleste af vores kunder.

  Vi har monteret BioKube-minirenseanlæg for mange kunder, og vi er derfor specialister på området. Vi har således ekspertisen til også at hjælpe dig med montering af et BioKube-anlæg.

  Få rådgivning omkring, hvilket minirensningsanlæg du skal vælge

  Selvom vi oftest anbefaler BioKube til vores kunder, er der fra denne producent flere forskellige løsninger at vælge i mellem. Da vi er eksperter på området, kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der er ideel til din husstand, ejendom eller gruppe af ejendomme.

  Vi tager blandt andet højde for, hvor mange husstande der skal benytte anlægget, hvor mange personer der er i husstandene og andre generelle forhold. På den måde sikrer vi os, at du får et minirenseanlæg, der passer til dit behov.

  Vi hjælper med vandrensningsanlæg til private og erhverv

  Det vil typisk være ens ejendoms beliggenhed, der afgør, om der er behov for et lokalt spildevandsrensningsanlæg eller ej. Det er derfor både private, erhverv og offentlige instanser, der kan have behov for denne løsning, hvis der ikke er mulighed for tilkobling til kloaksystemet.

  Hos Ølands Kloakmester hjælper vi både med montering af minirensningsanlæg til husforbrug og til de helt store forbrug hos virksomheder og offentlige institutioner. Uanset omfanget af opgaven står vi klar til at hjælpe.

  Husk det årlige servicetjek af dit minirenseanlæg

  Når du har fået etableret et minirensningsanlæg, er der krav om, at der foretages et årligt servicetjek af anlægget. Det skal sikre, at det hele fungerer, som det skal, og at de essentielle komponenter gennemgås.

  Derudover skal der også udarbejdes en rapport, som skal sendes ind til kommunen. Det er for, at kommunen kan sikre sig, at der bliver foretaget en fyldestgørende rensning af spildevandet.

  Hos Ølands Kloakmester kan vi hjælpe med både etablering og årlig servicering af dit minirenseanlæg. Vi tilbyder faste aftaler, således du er sikret, at der foretages de pågældende serviceringer på det rigtige tidspunkt.

  Hvad koster et minirenseanlæg? – Pris på minirenseanlæg

  Prisen for et minirenseanlæg afhænger af, hvad dit behov er, og dermed hvor stort et anlæg der er optimalt i din pågældende situation. Det kan derfor variere fra situation til situation.

  En god måde at spare nogle penge på er ved at gå sammen i et spildevandslaug. Altså at I er flere i et område, der benytter det samme minianlæg. Der er selvfølgelig behov for et større anlæg, men det vil i langt de fleste tilfælde være billigere at gå sammen om ét stort i stedet for at købe hvert sit med et mindre omfang.

  Derudover vil serviceringsprisen for minianlægget typisk også blive mindre, når der kun er ét anlæg, der skal serviceres, frem for flere mindre.

  Vil du vide mere om vores priser på minerenseanlæg? Du er altid velkommen til at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud, der er inklusive selve anlægget og montering.

  Kompetente fagfolk, der kører ud på hele Sjælland

  Vil du sikre dig, at dit nye renseanlæg bliver monteret korrekt, og at du får en holdbar løsning? I så fald er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Vi er professionelle fagfolk, der har en masse erfaring på området. Vi kan derfor sørge for, at du får monteret et minirensningsanlæg, der fungerer efter hensigten.

  Skal vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning og montere den for dig? Kontakt os på 29 80 29 70 eller casper@oelands.dk.

   Ring til os

   CVR

   40 10 71 18

   Skriv til os

   Find os

   Godthåbsvej 66. 2000 Frederiksberg