Problemer med rotter?

Rotter i hus eller lejlighed ring 2980 2970 vi har døgnvagt!

Højvandslukke i København

Øland’s kloakservice, tilbyder også løsninger mod vand i kælderen. Det er altid billigere at forebygge end at reparere. Med det mener vi naturligvis, at det er vigtigt at få tjekket sin kloak, brønd og vandstand på selve grunden, for at sikre sig at man ikke risikerer oversvømmelse, når der kommer skybrud. For at lave en højvandslukke eller en pumpebrønd, skal man være autoriseret kloakmester. Husk derfor at vælge den rigtige til opgaven.

Højvandslukke, hvad er det?

Et højvandslukke forhindrer, at det tilbageløbende kloakvand kommer op igennem afløbet og ud i kælderen. Det er et stykke fabrikeret afløbsledning, med kontra klapper, som forhindrer tilbageløb. Læs mere på Bolius her.

Pumpebrønd, hvad er det?

En pumpebrønd opsamler spildevandet fra gulvafløb og toilet i kælderen. Når pumpebrønden er fyldt, bliver spildevandet fra dit hus eller ejendom automatisk pumpet ud i det kommunale kloaksystem ved hjælp af en eldrevet pumpe. Læs mere på Bolius her.

Bliv ringet op af din kloakmester

Højvandslukke eller pumpebrønd

For at finde ud af hvad der skal bruges, om det er en højvandslukke eller en pumpebrønd, er det vigtigt at få en autoriseret kloakmester til at stå for opgaven, hvilket også lovmæssigt er korrekt.

Det mest normale at bruge er en højvandslukke, da man kun må benytte pumpebrønd, såfremt det er nødvendigt. En højvandslukke er også den billigste løsning, og i mange tilfælde er det også rigeligt. Men det er vigtigt at få en autoriseret kloakmester til at tage stilling til, hvilken af de 2 muligheder der er den rigtige.

Typer af højvandslukker

Der findes flere forskellige typer af højvandslukker:

 

  • Højvandslukker, der er indbygget i gulvafløbet
  • Højvandslukker, der er indbygget i kloakrøret
  • Højvandslukker, der er indbygget i brønde.

Uforpligtende tilbud på højvandslukke

Kontakt Øland’s anlæg og kloak, for at få et gratis og uforpligtende tilbud på installation af højvandslukker eller pumpebrønd og undgå oversvømmelse af kælderen. Ring til os på telefon 2980 2970

Ring til os

CVR

40 10 71 18

Skriv til os

Find os

Århusgade 88, 5. sal, 2100 København Ø