Erfaren kloakmester til forsikringssager

Er der opstået problemer med dit kloaksystem på den ene eller anden måde, som din forsikring skal dække omkostningerne til? Hos Ølands Kloakmester kan vi hjælpe med både at udbedre problemet og det praktiske i forhold til forsikringssagen. Vi sørger derfor for, at du får den nødvendige dokumentation, som dit forsikringsselskab skal bruge.

Skal vi hjælpe dig med din kloakopgave og den nødvendige dokumentation til forsikringsselskabet? Kontakt os i dag for at høre mere.

Vi hjælper med alverdens former for forsikringssager

Forsikringssager inden for kloakområdet kan favne bredt. Det kan være alt fra et stoppet afløb eller toilet til rotter i huset eller andre steder på din ejendom. Uanset hvilken type kloakopgave du har brug for assistance til, står vi klar til at hjælpe.

Vi har erfaringen til at eksekvere på opgaven, således du får bugt med problemet. Derudover sikrer vi dig, at du får den dokumentation, du skal give videre til dit forsikringsselskab for at få dækket omkostningerne. Vi står derfor klar til at hjælpe fra start til slut.

Hvad gør man ved et stoppet toilet eller afløb?

En af de forsikringssager, vi hjælper mange kunder med, er i forbindelse med stoppet toilet eller afløb. Nogle gange kan det være enkeltstående tilfælde, hvor et afløb eller toilet er stoppet, og det forholdsvis nemt kan ordnes.

Der er dog også tilfælde, hvor der er tale om mere omfangsrige skader, der skaber det stoppede afløb eller toilet. Det kan blandt andet være, hvis der er et brud på kloakrøret. Dette brud resulterer i, at du får en stoppet kloak, og at spildevandet ikke kan løbe gnidningsfrit igennem kloakrøret.

Når du har problemer med stoppet toilet eller afløb, som du ikke selv kan afhjælpe, står vi til assistance.

Bliv ringet op af din anlægsgartner

  Vi kan hjælpe med forsikringssagen i forbindelse med stoppet afløb eller toilet

  Er der tale om en stoppet kloak, der har resulteret i stoppet afløb eller toilet, vil der i mange tilfælde være tale om en forsikringssag. Du kan altså få dit forsikringsselskab til at dække størstedelen af omkostningerne til at få bugt med problemet, når der er tale om større skader.

  Det kræver dog den nødvendige dokumentation, før et forsikringsselskab vil godkende dækningen af omkostningerne. Det er her, vi hjælper dig.
  Vi sørger for, at der bliver foretaget de nødvendige TV-inspektioner, som udmunder i en rapport og et kort, der præciserer problemet, og hvordan det bliver løst. Derudover udarbejder vi et tilbud til forsikringsselskabet, således de har et overslag på, hvor meget udbedringen af skaden kommer til at koste.

  Vi klarer derfor den rette dokumentation til forsikringsselskabet og hurtig reparation og eksekvering af kloakarbejdet, når accepten er der fra forsikringen.

  Har du fået rotter i huset?

  En anden type forsikringssag, vi ofte også hjælper med, er i forbindelse med rotter i huset eller andre steder omkring en ejendom. Opdager du rotter i huset eller omkring ejendommen, skal du anmelde rotterne til kommunen.

  Når du foretager en rotteanmeldelse til kommunen, vil der typisk komme en rottefænger ud, som afhjælper problemet nu og her. Derefter vil du i mange tilfælde få en henstilling fra kommunen. Dette kaldes også et rottetilhold. Det betyder, at du kan kontakte en kloakmester, der kan foretage yderligere undersøgelser og udbedringer.

  Formålet med disse undersøgelser er at finde ud af, hvor rotten i huset er kommet ind. Dernæst kan der findes en løsning på, hvordan du undgår rotter i huset fremadrettet. Derefter vil der blive foretaget nødvendige foranstaltninger, der netop sikrer dig mod rotter i fremtiden.

  Eksperter i at håndtere rotter i huset og forsikringssager

  Har du fået rotter i huset, står vi klar til at hjælpe med at løse problemet. Har du fået en henstilling fra kommunen, hjælper vi med at lokalisere, hvor rotten er kommet ind, og finder en løsning, således der ikke kommer rotter igen. Derudover sørger vi selvfølgelig for det materiale, dit forsikringsselskab stiller krav til i forbindelse med sagen.

  Når vi skal løse opgaven, kan vi blandt andet undersøge dine kloakrør ved hjælp af TV-inspektion, hvis der for eksempel er et brud i kloakrøret, hvor rotterne kan komme ind. Vi sørger selvfølgelig for en løsning, der passer til dit problem. Det kan blandt andet være, der er behov for strømpeforing af kloakrøret for at reparere bruddet.

  Skulle du være udsat for rotter uden for almindelig arbejdstid, hvor det ikke er muligt at kontakte kommunen, kan du kontakte os. Vi er specialister i rottebekæmpelse og rottesikring og kan derfor sørge for, at rotten bliver fanget.

  Benyt vores døgnvagt til akutte forsikringssager

  Det er aldrig til at vide, hvornår der opstår et akut behov, der resulterer i en forsikringssag. Har du et stoppet afløb eller toilet, rotter i huset eller et helt tredje problem, står vi klar til at hjælpe hele døgnet.

  Vi tilbyder døgnvagt – også på forsikringssager. Det betyder, at vi står til rådigheder dag og nat i hverdage, weekender og på helligdage. Selvom det er uden for almindelig arbejdstid, sørger vi stadig for, at der bliver udarbejdet det nødvendige materiale, som du kan give videre til dit forsikringsselskab.

  Har du brug for akut hjælp fra en kloakmester? Ring til os på telefon 29 80 29 70 eller 22 88 80 71. Vi bestræber os på at være fremme ved dig så hurtigt som muligt og typisk inden for en time, når det er muligt.

  Autoriserede og erfarne kloakeksperter, der sikrer en gnidningsfri proces

  Det er aldrig sjovt at skulle stå med et problem i kloakken. Endnu mere frustrerende kan det være at skulle håndtere forsikringssagen. Du kan dog slippe for frustrationerne, når du vælger os. Vi har hjulpet mange kunder med forsikringssager, når de for eksempel har haft stoppet kloak eller rotter i huset.

  Vi har en masse erfaring med at have kontakt til forsikringsselskaber. Vi er derfor inde i, hvilke oplysninger, dokumentationer og yderligere materialer, som forsikringsselskabet skal have adgang til i forbindelse med sagen.

  Vi kan derfor sikre en gnidningsfri proces, hvor der er styr på formaliteterne, således du kan få dækket din forsikringssag. Derudover udfører vi opgaven efter aftalen, således du slipper for det kloakproblem, du måtte stå overfor.

  Skal det gøres ordentligt, er vi derfor den helt rigtige samarbejdspartner at benytte. 

  Vi hjælper med forsikringssager på hele Sjælland

  Vi har base på Frederiksberg og hjælper derfor ofte kunder i lokalområdet, på Østerbro og i Vanløse. Vi står dog også klar til at hjælpe med din forsikringssag, uanset hvor på Sjælland du holder til. Vi kører derfor både til Nordsjælland og Sydsjælland, når du skal bruge en kompetent kloakmester til opgaven.

  Skal vi løse din forsikringssag, uden du skal bekymre dig om formaliteterne? Ring til os på 29 80 29 70, eller kontakt os via kontaktformularen her på siden.

  Haveanlæg

  Du og din familie skal blive hjertens glade for jeres nye haveanlæg.

  At bygge et haveanlæg kan være en omstændig proces, men vi gør vores for at det skal være en gennemsigtig, gennemskuelig og effektiv proces, hvor der både tænkes i miljø- og klimavenlige løsninger, samt hvordan det bliver lettest for jer at vedligeholde og passe jeres nye haveanlæg fremover.

  Når vi går i gang med et projekt er det tilladt at være kreativ, idérig og fantasifuld.

  På vores første møde forventnings-afstemmer vi, og der gennemgår vi i detaljen jeres ønsker, behov, budget og muligheder. vi vil gøre alt, hvad vi kan for
  at jeres ønsker bliver opfyldt.

  Udfra jeres ønsker udarbejder vi en handlingsplan for at give jer et  overblik over tidsramme og økonomi for projektet. Dette dokument skal selvfølgelig godkendes af jer, før vi går videre i processen.

  Ud fra jeres ønsker vil vi også udarbejde en havetegning af jeres have, så I får et helhedsindtryk af haven. Det vil skabe et større overblik for jer også at kunne se ideerne på papir, fremfor tale og ord. 

  Dernæst begynder selve arbejdet med jeres nye haveanlæg, og i vil altid kunne rådføre jer med Øland´s fagfolk eller se i handlingsplanen, hvordan og hvorledes projektet udvikler sig og går fremad.

   

   

   

   Ring til os

   CVR

   40 10 71 18

   Skriv til os

   Find os

   Godthåbsvej 66, 2000 Frederiksberg