Anlægsgartner

Vi er et anlægsgartnerfirma, som favner bredt indenfor det fag vi elsker. Med mere end 10 års erfaring indenfor faget, har vi også kompetencerne og erfaringen, til alt fra stort til småt, fra privat til erhverv.

Vores spidskompetencer ligger indenfor brolægning og nyanlæg/renovering af haver, gårdanlæg, byrum og cykelstier. Vi sætter en dyd i at være de bedste til det vi gør, derfor hedder vores motto også “Øland’s Når noget skal gøres ordentligt” vi går ikke på kompromis med vores kvalitet, og følger altid de senest gældende normer indenfor danske anlægsgartnere.

Udover brolægning og nyanlæg, har vi også opgaver bestående af:

 • Vedligeholdelse af gårdanlæg og haver.
 • Snerydning og vinterservice.
 • Træfældning og topkapning

Kontakt os hvis du har en opgave du skal have udført, eller om et godt råd til dit kommende projekt.

Vedligeholdelse af grønne områder

Øland’s anlægsgartner, hjælper med pasning og pleje af alle slags grønne og grå udendørs områder. Vi går meget op i at tingene bliver gjort ordentligt og til den aftale tid. Tidligere har vi hjulpet med at vedligeholde store grønne områder i Københavns og Frederiksberg kommune. Vedligeholdelsen gik ud på at slå græs, luge bede, beskære buske og vande træer.

Bliv ringet op af din anlægsgartner

Vedligeholdelse af private haver og gangarealer

Private haver og gangarealer kan blive uoverskueligt, hvis man har travlt med arbejde, familie og fritidsaktiviteter. Vi kan hjælpe med både individuelle løsninger i haven, eller en samlet løsning for hele haven med omkringliggende gangarealer. Her ses et udpluk af services som vi kan tilbyde:

 • Hækklipning og græsklipning
Græsslåning og hækklipning
 • Ukrudtsbekæmpelse med miljørigtige sprøjtemidler
 • Beskæring
 • Skadedyrsbekæmpelse i haven
 • Gødning
 • Generel vedligeholdelse
 • Vertikal-skæring
 • Beskæring af træer og buske

Nyanlæg af grunde og haver

Hos Øland’s gør vi meget ud af at kunden er en del af projektet, da vi har stor erfaring med, at kunden bliver mest tilfreds med sit nye haveanlæg på den måde. Vi udfører alt, der har med haveanlæg at gøre, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Haveanlæg fra start til slut

Ved vores første møde, vil vi gennemgå ønsker, behov, budget og muligheder. Ud fra disse informationer, vil vi udarbejde en handlingsplan, som vil skabe et bedre overblik over tidsramme og økonomi for projektet.

 

Kun fantasien sætter grænser for dit nyanlæg

Når vi går i gang med et projekt er det tilladt at være kreativ, idérig og fantasifuld omkring dit nyanlæg. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at netop Jeres ønsker bliver opfyldt.

Ud fra Jeres ønsker vil vi udarbejde en havetegning af Jeres have, så I får et helhedsindtryk af haven. Det vil skabe et større overblik for Jer, at kunne se ideerne på papir, fremfor tale og ord. Ligeledes vil det være lettere at forventnings afstemme, så Jeres ønsker bliver det samme som det endelige resultat.

Ring til os

CVR

40 10 71 18

Skriv til os

Find os

Århusgade 88, 5. sal, 2100 København Ø