Bekæmpelse af edderkopper

Edderkopper er spindlere og ikke, som mange tror, insekter og der findes omkring 500 arter i DK. Man kan kende dem på deres todelte kroppe og otte ben. Det første tegn på edderkoppebesøg er ofte dens spind, men selvfølgelig opdages besøget også tit ved at dette større eller mindre ”uhyre” kravler rundt i huset.

Husedderkopper er ikke giftige og stikker eller bider ikke. Men mange har en skræk for dem, fordi de er ”ulækre”, især når de har en vis størrelse. De store arter kan blive op til 7 år og små 3 til 4 år.

Edderkopper gør faktisk lidt nytte, da de fanger mange forskellige insekter, som vi egentlig gerne vil undvære indenfor. Men deres spind og efterladenskaber får vores hjem til at se lidt forsømte og støvede ud.

Har du fået en hel invasion eller, hvis du ikke kan lide den knasende lyd, når du selv vil slå dem ihjel, så lad os tage os problemet.

Vi finder frem til edderkoppernes gemmesteder og sikrer, at alle edderkopper og æg bliver fjernet.

Bekæmpelse

Vi finder frem til “beboerne” og fjerner dem mekanisk og med sprøjtemidler. Desuden anviser vi, hvordan du i din bolig kan begrænse fremtidige edderkoppe-besøg