Spuling af kloak og TV-Inspektion i København

Døgnvagt på spuling af kloak tlf nr. 29 80 29 70

Hos Øland’s udfører vi spuling af kloak og TV-Inspektion med kombineret tv og spulevogn. Vi har som noget ganske særligt sørget for døgnbemanding, så når uheldet er ude, kan vi kontaktes døgnet rundt, for spuling af kloak.

Døgnvagt på kloakservice

Ved akut opståede problemer har vi døgnvagt, så vi altid kan kontaktes på tlf. 2980 2970.

– Er din kloak stoppet, kommer vi med kamera og spulevogn og løser problemet.

– Hvis der er sket oversvømmelse efter et stort regnskyl, har vi pumper klar til at tømme oversvømmede kældre, lagerhaller, huse eller lignende. Læs mere om forebyggelse her.

– Ved problemer med rotter, kommer vi og konstaterer skaderne, og stopper problemerne. Læs mere her.

– Er der opstået opstuvning/opstemning kommer vi og minimere skaderne bedst muligt.

Spuling af kloak på Sjælland

Vi har I slutningen af 2015 været på spulekursus. Vi har derfor den nyeste viden inden for spuling af kloak. Har du problemer med sandfangsbrønde, forstoppelser eller lignende, kan vi derfor hjælpe med at få fri passage igen. Derudover har vi en uddannet kloakmester, så du altid får den bedste service på kloakspulingen og TV-Inspektionen. Læs mere her.

Serviceaftale på spuling af kloak og undgå stoppet kloak

Spuling af kloak - Døgnvagt - København

Spulevogn

Rør og kloakker af plast har ofte en levetid på op til 100 år, men det kræver en god vedligeholdelse. En god vedligeholdelse indebærer, tjek af rør og kloak 1 gang om året. Det anbefales også at man får spulet rør og kloakker igennem 1 gang om året. Det kan virke som en unødvendig udgift på den korte bane, hvis alt fungerer. Men på lang sigt er det en god investering pga. længere holdbarhed af kloak og rør. Sørg derfor for at få en god serviceaftale, hvor vi kommer ud 1 gang om året, og får spulet systemerne igennem, så holdbarheden forlænges.

TV-Inspektion på kloaksystemet

Vi har den nyeste teknologi inden for TV-Inspektion, vi kan med vores kameraer finde lækager og forstoppelser, og komme med vores professionelle mening som kloakmester, hvad enten det er nok med højtryksspuling, reparation eller der skal laves helt ny kloak og rør.

Inspektion af kloakledninger udfører vi med 2 typer af skubbekameraer
– Standardkamera med 60 meter rørål og indbygget optager
– Stikledningskamera med indbygget optager og kobling til pc

Stikledningskamera kan foretage undersøgelser i afgreninger og sideledninger som ikke er tilgængelige for et standardkamera.

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!