Kloakmester med Døgnvagt

Kloakmester tlf nr. 2980 2970

Kloakmester med døgnvagt

Vi har som kloakmester døgnåbent på vores kloakservice. Er der problemer med stoppet afløb, kloak eller oversvømmelse, kan vi kontaktes på alle døgnets 24 timer, hvorefter vi rykker ud.

Som kloakmester, tilbyder vi Kloakservice på hele Sjælland

Hos Øland’s er en af kernekompetencerne vores kloakservice. Det skyldes at Casper Øland, som grundlægger af firmaet selv, er uddannet kloakmester, og ideen med firmaet var at bygge firmaet op om disse kompetencer. Vi er beliggende på Østerbro, men har mulighed for at rykke ud på hele Sjælland.

Hvad er en kloakmester?

Kloakmester er en beskyttet titel, og man skal derfor være registreret i sikkerhedstyrelsens kloakmesterregister. Før man kan blive registreret skal man have taget en 2 mdr. lang uddannelse, som både er teoretisk og praktisk, som slutter af med 2 eksaminer.

Ved afsluttet eksamen, er man blevet oplært i teorier omkring standarder, lovgivning og bestemmelser, rørtyper og valg af rørløsning. Den praktiske del indeholder kloakering, som omfatter fx ledningsarbejde, opbygning af brøndbunde, tilslutning til hovedkloak, PEH-svejsning, overgangsløsninger og sikkerhed.

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!