Træfældning og topkapning i København

Træfældning

Træfældning i København

Øland’s udfører træfældning og topkapninger, så du kan få en flottere og lysere have, eller blot få den ønskede udsigt. Vi har i Øland’s flere folk med alle relevante kurser inden for fældning og topkapning, af både mindre og større træer.

Sikkerhed ved træfældning er i top

Under de store storme som har hersket i Danmark for nogle år tilbage, var vi med til at rydde flere store veje og haver for væltede træer. Vi er altid meget opmærksom på sikkerheden, så vores sikkerhedsforanstaltninger er i top når vi tager ud og fælder træer og topkapper.

Fældning af træ

Der er stor forskel på hvor let eller svært det er at fælde et træ. Det væsentligste for sværhedsgraden er hældningen på træet, og omgivelserne omkring træet. Hvis der er bygninger eller lignende i nærheden, er der nogle andre sikkerhedsforanstaltninger, som skal tages. Vi er uddannede, og har udstyret til både større og mindre træfældninger.

Vi vil også kunne informere om tilstanden på træerne. Er der nogle træer, som er “syge”, kan der være risiko for nedfald af grene, eller træer som vælter. Det kan ikke altid ses udenpå træet, men det kan afhjælpes ved at tage prøver af træet og dermed se, om træet er råddent indeni.

Topkapning af træ

Når et træ skal topkappes, kan det skyldes at træet er for stort til at fælde nede fra jorden. Her er vi nødt til at kravle op i træet med sikkerhedsline, for at skære træet ned oppe fra. Dette kræver en særlig uddannelse som topkapper, men det er noget vi hos Øland’s er uddannet til at tage os af.

Stubfræsning og oprydning efter træfældning

Oprydningen af træfældningen kan vi også hjælpe med, hvis man ikke blot ønsker træet fældet, men også stubben fjernet. Vi har gravemaskine, ved større stubbe, som skal graves frit, så jorden kan blive som ønsket efter en træfældning.

Beskæring af træer og buske

Træfældning

Træfældning

Er træerne eller buskene blot blevet for store til ens ønske, står vi også klar med hjælp og rådgivning omkring beskæring. Her gælder det både ved store træer, men også mindre træer og buske, hvor der ønskes en større høst af frugter til sommeren.

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!