Snerydning

Hos Øland’s tilbyder vi vinterberedskabstjeneste for både private, det offentlige og erhverv. Vi kan tilbyde en skræddersyet ordning, så når først det begynder at sne eller vejene fryser til is, så står vi klar.

“Når noget skal gøres ordentligt”

Snerydning i København Snerydning i København

Snerydning hos Øland’s, hvad får man?

Vi er villige til at stå på mål for vores aftaler. Har vi først indgået en aftale, vil den også blive overholdt. Med en virksomhed på 6 år, har vi efterhånden stor erfaring indenfor al slags snerydning af både større og mindre omfang. Vi er altid forberedt, når sneen kommer. Vi har allerede nu maskiner, sneskovle, sneryddere samt salt på lager til den mest basale snerydning. Derudover står vi klar til at indkøbe materiel til flere samarbejdsaftaler, som måtte betyde større eller andet udstyr til snerydningen.

Vi tilbyder 2 forskellige former for snerydning

Tilkaldevagt:

Denne ordning, vil der være en 24 timers aftale, så når det begynder at sne eller vejene fryser til is, skal I blot ringe, og så vil vi være der indenfor 1 time. Vi aftaler her en pris alt afhængig af, hvor stort et areal vi taler om, og hvor mange gange vi kommer ud til Jer.

Fast ordning vinteren over for snerydning:

Med denne ordning vil Jeres fortove, veje, parkeringspladser etc. blive fast ryddet for sne og is. I skal ikke bekymre Jer om hvor meget is og sne der kommer, da vi vil stå klar, når først det er nødvendigt. Her vil der være en fast pris, som I kan regne med, ligegyldigt om det bliver en blid eller hård vinter.

Døgntelefon til akut snerydning

Til begge aftaler om snerydning hører en døgntelefon, så I hele tiden vil kunne få fat på os, hvis der er nogle områder, som skal ryddes eller saltes.

Ring til vinterberedskabstjenestens ansvarlige og hør nærmere hos Casper Øland på tlf. nr. 2980 2970

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!