Vedligeholdelse af grønne områder

Øland’s anlægsgartner, hjælper med pasning og pleje af alle slags grønne og grå udendørs områder. Vi går meget op i at tingene bliver gjort ordentligt og til den aftale tid. Tidligere har vi hjulpet med at vedligeholde store grønne områder i Københavns og Frederiksberg kommune. Vedligeholdelsen gik ud på at slå græs, luge bede, beskære buske og vande træer.

Vedligeholdelse af private haver og gangarealer

Private haver og gangarealer kan blive uoverskueligt, hvis man har travlt med arbejde, familie og fritidsaktiviteter. Vi kan hjælpe med både individuelle løsninger i haven, eller en samlet løsning for hele haven med omkringliggende gangarealer. Her ses et udpluk af services som vi kan tilbyde:

 • Hækklipning og græsklipning

  Græsslåning og hækklipning

  Græsslåning og hækklipning

 • Ukrudtsbekæmpelse med miljørigtige sprøjtemidler
 • Beskæring
 • Skadedyrsbekæmpelse i haven
 • Gødning
 • Generel vedligeholdelse
 • Vertikal-skæring
 • Beskæring af træer og buske

Vedligeholdelse af større erhvervsområder

kongens-have

For både større og mindre virksomheder, sportsklubber, andelsforeninger, ejerforeninger eller grundejerforeninger, kan vi tilbyde hjælp til vedligeholdelse af både større og mindre arealer. Vi har allerede stor erfaring med vedligeholdelse af store områder i Københavns og Frederiksberg kommune, med vanding, græsklipning, lugning af bede, hækklipning samt beskæring af buske og træer. Men vi er altid klar til at tage nye opgaver ind.

Maskinpark til de grønne områder

Hos Øland’s anlægsgartner har vi både grejet til de store og små opgaver. I vores maskinpark har vi følgende maskiner:

– Græsslåningsmaskiner både til erhverv og privat

– Løvsuger, både håndholdte og selvkørende

– Et vandingsanlæg, monteret på bil, til tørre perioder

– Fejemaskiner

– Fræser

– Vertikalskærer, hvis din græsplæne har fået mos.

Hvis du ønsker at høre nærmere angående vedligeholdelse eller rådgivning i lige præcis din have, så giv os et kald på tlf. nr. 2980 2970 og lad os se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så din have bliver så vedligeholdelsesfri som muligt.

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!