Nyanlæg af grunde og haver

Hos Øland’s gør vi meget ud af at kunden er en del af projektet, da vi har stor erfaring med, at kunden bliver mest tilfreds med sit nye haveanlæg på den måde. Vi udfører alt, der har med haveanlæg at gøre, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Haveanlæg fra start til slut

Ved vores første møde, vil vi gennemgå ønsker, behov, budget og muligheder. Ud fra disse informationer, vil vi udarbejde en handlingsplan, som vil skabe et bedre overblik over tidsramme og økonomi for projektet.

Kun fantasien sætter grænser for dit nyanlæg

Nyanlæg af have

Terrasse med trappe

Når vi går i gang med et projekt er det tilladt at være kreativ, idérig og fantasifuld omkring dit nyanlæg. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at netop Jeres ønsker bliver opfyldt.

Ud fra Jeres ønsker vil vi udarbejde en havetegning af Jeres have, så I får et helhedsindtryk af haven. Det vil skabe et større overblik for Jer, at kunne se ideerne på papir, fremfor tale og ord. Ligeledes vil det være lettere at forventnings afstemme, så Jeres ønsker bliver det samme som det endelige resultat.

Hvor store eller små må opgaverne være?

Hvad enten det er et parkeringsområde, terrasse, bålplads, nyt hegn/hæk, blomsterbed, eller en ny have, så hjælper vi med de bedste løsninger til lige præcis det nyanlæg, som du måtte finde interessant.

Kvalitet af nyanlæg er altid i højsædet

Nyanlæg af have

Terrasse med grøn bevoksning

Når det kommer til nyanlæg, ved blandt andet nyt hus, med dertilhørende ny have, går vi meget op i, at kvaliteten er i top. Det hænder at vi kommer ud til opgaver, hvor kunderne beder om en billig løsning, med dertilhørende lav kvalitet. Her er vi nødt til at sige nej til opgaven, da vi vil kunne stå 100 % inde for det vi laver. Igen kommer vores motto “når noget skal gøres ordentligt” til kende.

Med flere års kendskab til faget, ved vi hvor vigtigt det er, at underlaget og fundamentet for en flot have, sti og belægning er. Kvalitet skal altid være i højsædet ved nyanlæg. Det giver både det bedste resultat nu og om 10 år.

Kontakt os for mere information på nyanlæg, og hør hvad vi kan gøre for jer på tlf. 2980 2970

Er du klar til en snak om dit projekt?

Kort sagt er der ikke altid en færdig løsning og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad Ølands kan tilbyde. Kontakt os i dag for et gratis for uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag!