Brolægger i København

Hos Øland’s anlægsgartner laver vi alle former for brolægning, både for private, erhverv og for det offentlige. Vi gør meget ud af at kunden er en del af projektet, da vi har stor erfaring med, at kunden bliver mest tilfreds med sit nye haveanlæg på denne måde. Vi kan bryste os af at være nomineret til årets brolægger hos Anmeld Håndværker i 2016.

Privat brolægning I København

Flisebelægning til terrasse

Terrasse

Terrasse

Ved opbygning af ny eller ombygning af eksisterende terrasse, er fundamentet og belægningen for både holdbarhed og udseendet en vigtig faktor. Det skal være et område som både er synligt, attraktivt til grillaftener og hygge med vennerne, men samtidig er holdbart og vil fungere langt ud i fremtiden. Derfor er det en god idé, at rådgive sig med os, om hvilken type terrasse man ønsker.

Belægning af indkørsel

Indkørsel


Indkørsel

Ved opbygning af indkørsel eller garage, er det de samme faktorer som spiller ind. Det skal stadig være synligt og attraktivt, men tykkelsen og valget af fliser skal være en anden, da der her bliver et større tryk fra biler. Belægninger til indkørsel er ofte Holmegård fliser, de har en god slidstyrke og matcher godt til mange udenoms arealer. Der er dog mange andre fliser som kan bruges. Ønsker du et tilbud på en ny indkørsel, så tøv ikke med at ringe for et godt råd, eller en god pris.

Belægningsfliser til terrasser, indkørsler, gangstier og fortove

Typer af fliser varierer fra Herregårdssten, Kopsten, Hacienda, New Nordic, Plaza, Hjerting, Modul haveflise, og mange flere. Herfra skal der så vælges tykkelser, størrelser samt farvevalg af de forskellige sten. Det kan også være, man er mere til granitflader eller knoldebro, det kan vi også være behjælpelige med. Spørg os til råds så finder vi den bedst mulige løsning til dig.

Brolægning for offentlige og erhverv

Vi kan tilbyde en lang række services i større størrelser, når det kommer til brolægning inden for erhverv og det offentlige. Her er det specielt kantsten, fortove, parkeringspladser og generel brolægning på større arealer. Ring og hør nærmere angående et fremtidigt samarbejde, som I uden tvivl vil blive tilfredse med.

Vi udfører alt anlægsgartner arbejde indenfor

  • Veje
  • Fortove
  • Granit
  • Knoldbro
  • Belægning
  • Reparationer
  • Indkørsel

Reparationer af knoldebro, terrasser og indkørsler

For begge parter udfører vi naturligvis også reparationer af brolægning, hvad enten det er en knoldebro, terrasse, indkørsel eller et fortov, som trænger til en reparation. Vi står klar med en hjælpende hånd.